ASIAKKAIDEMME EHDOILLA
parhaalla kalustolla 

Kuljetuspalvelut

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita kuljetuspalveluita nykyaikaisella EURO6-ympäristösertifioidulla kuljetuskalustolla - asiakkaiden tarpeet huomioiden. Kiinnitämme erityistä huomiota kuljetuskaluston kuntoon ja puhtauteen.

Kalustoamme uudistetaan tasaisesti tuottavuuden ja toimitusten varmistamiseksi. Kuormatilamme suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakaan sekä kuljetuksen sujuvuuden.

Palveluihimme kuuluvat kappaletavara-, elintarvike-, maito- ja sorakuljetukset.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluja sekä kylmävarastointia. Varastossamme on n. 1000 neliötä tilaa. Josta noin reilu 100 neliötä kylmätilaa. Tila on elintarvikehuoneisto käyttöön hyväksytty.

Kuormatilamme suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakaan sekä kuljetuksen sujuvuuden. Toiminnassamme yhdistävinä tekijöinä ovat yksilöllisyys, tehokkuus ja oikea-aikaisuus.

Toimintatapoja kehitetään jatkuvasti. Toimintavarmuus, joustavuus, nopeus, järjestelmällisyys, puhtaus ja hygienia, ajokaluston ja kylmälaiteiden ennakoivat huollot, lainmukaiset ajo- ja lepoaikalait, asiakkaiden ja kuljettajien sitoutuminen ovat meille arkea.

Meillä asiakas saa henkilökohtaista palvelua, on se sitten suuri tai pieni.

Ota
yhteyttä

M J Koskinen Oy

Painotie 17
14200 Turenki

 asiakaspalvelu@mjkoskinen.fi
 0400 486 575

ota yhteyttä:

 

M J Koskinen Oy

Painotie 17, 14200 Turenki | asiakaspalvelu@mjkoskinen.fi | 0400 486 575

Verkkosivut - Opiferum Oy